Atelier de handmade

- Unelte de prim ajutor -


O metoda specifica Tehnicii Decoupage o reprezinta Sospeso Transparente.
Sospeso Transparente reprezinta o modalitate de a tranforma servetelul sau hartia de decupaj intr-un design tridimensional, cu o forma foarte asemanatoare obiectului din imagine. Acest lucru este posibil datorita utilizarii unei folii speciale, transparenta si termorezistenta, care odata aplicata pe servetel si incalzita, va putea fi modelata.

Cel mai adesea sunt folosite imagini de flori, frunzulite sau fluturi. Dupa ce sunt realizate, pot fi tranformate in bijuterii sau pot fi lipite pe diverse obiecte decorate: rame foto, cutii, pahare etc.

Materiale necesare:


- servetel sau hartie decupaj cu un model floral

- folie transparenta termorezistenta speciala pentru Sospeso Trasparente
- instrumente speciale pentru a reliefa florile
- lipici
- o lumanare
- elemente decorative precum pistile, stamine, diverse margelute

Pasii care trebuie urmati:

1. Decupati de pe servetel modelul dorit. Daca folositi un servetel, inlaturati stratele albe. Daca utilizati hartie pentru decupaj, inmuiati-o putin in apa.

2. Luati folia pentru Sospeso Transparente si lipiti floarea pe ea. Adaugati inca un strat de lipici si deasupra.
3. Dupa ce se usuca, taiati folia dupa forma florii.
4. Apropiati modelul creat de flacara unei lumanari. Incalzindu-se, folia va deveni mai flexibila si o veti putea modela. Pentru reliefarea detaliilor, puteti folosi ustensile speciale de Sospeso Transparente.
5. La sfarsit puteti lipi diverse stamine ori margelute.


3 comentarii:

Cristina Ghiorghe spunea...

Buna sunt foarte interesata de tehnica ta si as dori sa o incerc dar imi poti spune te rog unde pot gasi folie de sospeso transparente?

Atelierul de handmade spunea...

Buna,
Aici gasesti folia:
http://www.tinker.ro/folie-transparenta-pentru-tehnica-sospeso-trasparente-a4-4-buc

Camila360 spunea...

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Trimiteți un comentariu