Atelier de handmade

- Unelte de prim ajutor -

Ati vazut vreodata o impletitura care nu prezinta nici unul din capete taiate? V-ati intrebat cum a fost realizata?
Tehnica este cunoscuta sub numele de "impletitura misterioasa" ( mystery braid) si poate fi realizata foarte simplu, urmand pasii cu exactitate:

1. Se ia o bucata de piele ( fie ea naturala sau ecologica) sau chiar de material, cu lungime de 25 cm si latimea de ~3 cm.
2. Banda este taiata in 3 benzi egale, fara a ajunge la capete ( ne oprim la minim 1 cm distanta de capete).
3. Capatul de jos al benzii va fi trecut printre fasiile 2 si 3 aducandu-tot in pozitie verticala, ca in FIG 2 si FIG 3.
4. Acum mergi in partea superioara a benzii, unde poti incepe impletitura. Trece fasia 1 peste 2, 3 peste 1 si 2 peste 3. Capatul de jos va fi trecut din nou din fata in spate, de data asta prin deshizatura din stanga ( A).
5. Banda va reveni in forma initiala, ca in FIG 6. Putem continua impletirea, repetand pasii 3 si 4.sursa foto1
sursa foto2

3 comentarii:

Dana spunea...

Mereu m-am intrebat cum sunt realizate bratarile din piele care nu au capetele taiate. Foarte bun tips-ul. O sa pun in aplicare aceasta tehnica <3

hasan33bas spunea...

buna ziua. am foarte mult mostrar din piele ecologica. daca doreste cineva sa ma contacteze. www.piele-ecologica.ro pot sa trimit si taiata la dimensiune plus capsata. www.piele-ecologica.ro o zi buna

Camila360 spunea...

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Trimiteți un comentariu