Atelier de handmade

- Unelte de prim ajutor -Tehnica Decoupage, cunoscuta si sub numele de Tehnica Servetelului, reprezinta o modalitate foarte utila de a transforma orice obiect lipsit de personalitate intr-un obiect pentru decor deosebit.
Tehnica consta in lipirea unui servetel cu model sau a hartiei de decoupage pe anumite forme de lemn, sticla sau metal goale. Astfel, obiectul va lua modelul hartiei.

Materiale necesare:
- o cutie de lemn
- adeziv tip aracet
- un servetel cu model
- o pensula
- culori acrilice
- lac


Iata pasii pentru decorare prin tehnica servetelului:

1. Am ales sa reciclez o cutie de lemn pe care o aveam in casa. Daca nu aveti cutii puteti gasi AICI.
2. Servetelul cu modelul dorit se decupeaza in marimea aproximativa a cutiei. Se indeparteaza straturile albe ale servetelului, ramanand doar stratul de deasupra.
3. Cu ajutorul unei pensule se acopera cutia un strat de adeziv tip aracet sau adeziv special pentru decupaj.
4. Cu mare atentie, servetelul este asezat pe cutie, apasand din mijloc catre capete, pentru a indeparta cutele formate.
5. Servetelul este acoperit cu un alt strat de adeziv.
6. Optional, putem picta peste servetel, pentru a pune in valoare detaliile.
7. Dupa ce s-a uscat, cutia va fi lacuita.
Putem decora in acest mod diverse obiecte din lemn, sticla, acril sau metal.
Succes!

2 comentarii:

Ana Morosan spunea...

Foarte interesanta ideia... imi place mult aceasta tehnica

Camila360 spunea...

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Trimiteți un comentariu