Atelier de handmade

- Unelte de prim ajutor -

Un lucru extrem de interesant la cleiul polimeric este capacitatea acestuia de a imita diverse lucruri si matariale, printre acestea fiind chiar pietrele semipretioase. 
Lapis Lazuli este o piatra semipretioasa care se remarca prin albastrul sau deosebit, insotit de minunate reflexii aurii. 

In continuare va voi arata cum puteti imita aceasta piatra folosind lutul polimeric gen fimo sau cernit.

Materiale necesare:
- diferite nuante de albastru ( albastru perla, albastru ultramarin, albastru cobalt, bleumarin)
- alb translucid
- foita imitatie de aur

Cu ajutorul unui cutter se taie toate bucatile de polimer, foarte marunt. Se adauga foita aurita, si se marunteste si aceasta, integrandu-se in bucatelele deja taiate de polimer. 
Cand s-a ajuns la compozitia preferata, modelati formele dorite: margele, cabochoane, forme neregulate).
Coaceti la cuptor la 130 de grade, pe foita de copt.

credit foto

4 comentarii:

Anonim spunea...

Imi place blogul tau, explica multe lucruri pe intelesul tuturor. Am zis sa incerc si eu asa ca am comandat pasta Fimo de la Opitec, o sa ajunga in cateva zile si o sa-ti scriu cum mi-a iesit. Abia astept! Felicitari si succes in continuare :)

Cristina C spunea...

Salut!
Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.
Un an nou fericit iti doresc!

Ana Morosan spunea...

Super ideea. Imi place blogul tau. Felicitari

Camila360 spunea...

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Trimiteți un comentariu