Atelier de handmade

- Unelte de prim ajutor -

Daca pentru a lipi hartia se foloseste aracetul si pentru a lipi pielea este utilizat prenadezul, lucrurile devin dificile atunci cand vrem sa lipim elementele metalice ale bijuteriilor.
Am utilizat numerosi adezivi tip "superglue" si pot spune ca nici un astfel de adeziv nu are un efect la fel de puternic ca o sudura metalica.
Totusi, exista cateva produse de calitate, a caror utilizare este eficienta in peste 90 % dintre cazuri. Intre acestea as vrea sa mentionez:
- Superglue Cean-Clean - aprox 4 lei
- Poxipol - aprox 10 lei ( eu il folosesc pe cel transparent)
- SuperLoctite Gel - aprox 6 lei

Spor la lipit!

6 comentarii:

Butterfly spunea...

Eu mai folosesc Picatura sau la inele si chestiute mai mari Bison Universal-se intareste cam in 12 ore dar merita :P.

apartamente de vanzare herastrau spunea...

Picatura chiar este buna... dar prefer Poxipol daca am posibilitatea

Roxana spunea...

Picatura folosesc eu si e ok! :)

brico deco spunea...

Super. Mersi de sfaturi! Daca vreti sa mai vedeti o utilizare interesanta si un mixaj cool bijuterii-lipici:


www.101bricolaje.blogspot.com

Adina spunea...

Eu am avut probleme cu dezlipirea unor bijuterii handmade cumparate. Nu am apleta la cine stie ce produse speciale, ci am folosit Picatura si nu am mai avut probleme dupa.
Probabil ca multi artizani nici nu se gandesc sa foloseasca astfel de produse de lipit.

Camila360 spunea...

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Trimiteți un comentariu