Atelier de handmade

- Unelte de prim ajutor -

In curand va veni 1 martie. Daca vrei sa iti confectionezi martisoarele singur , la preturi foarte avantajoase trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

-cumpara snur (avand culorile rosu si alb acesta a ramas un simbol al primaverii in zona balcanica inca de pe timpul dacilor);
-cumpara ambalajul potrivit;
-cumpara accesorii de martisor care sa reprezinte cel mai bine personalitatea celui caruia doresti sa il oferi.

Poti sa iti personalizezi astel martisorul pe care il oferi , surprinzandu-i placut pe cunoscuti iar preturile accesoriilor pentru martisoare sunt foarte bune.

Pentru acest martisor am folosit urmatoarele accesorii de martisoare:
- margelute diverse;
- ace cu cap;
- capacele pentru margele;
- charmuri frunzulite;
- ambalaje pentru martisoare.


4 comentarii:

Irina spunea...

Foarte reusite. Felicitari!

Pufarina spunea...

Am realizar un tutorial despre cum sa faci o pereche extraordinara de cercei "Gargarite" aici: http://pufarina.x10.mx/tutorial-cercei-gargarite/

Ce parere ai?

seowebmaster spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Camila360 spunea...

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Trimiteți un comentariu