Atelier de handmade

- Unelte de prim ajutor -

Acele metalice reprezinta un instrument nelipsit din trusa unui designer de bijuterii, fiind folosite atat ca baze principale in realizarea cerceilor, cat si ca elemente de legatura pentru coliere, bratari etc.Acele metalice sunt de 3 feluri:

- ace cu cap
- ace cu bucla
- ace cu bila


  • Acele cu cap si acele cu bila au aceleasi intrebuintari, singura diferenta fiind legata de aspect, unii designeri considerand ca acele cu bila ofera un finisaj mai delicat.

De obicei, acele cu cap si acele cu bila se folosesc ca o baza pe care se pune orice tip de margeluta / piatra, astfel incat la un capat sa fie fixata, iar la celalalt sa se poata realiza o bucla pentru prindere de alt element.

Cercei realizati cu ace cu cap
Cercei realizati cu ace cu bila


  • Acele cu bucla se folosesc pentru a lega diferite margelute sau diverse elemente metalice unul de altul. Se folosesc pentru realizareacerceilor, bratarilor, colierelor, a tuturor obiectelor care sunt create printr-o insiruire de accesorii.
Toate margelutele folosite la realizarea ceasului sunt prinse cu ace cu bucla

Pentru mai multe accesorii vizitati www.atelierdehandmade.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

Unde se gasesc acele cu bila.
Multumesc

Camila360 spunea...

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Trimiteți un comentariu