Atelier de handmade

- Unelte de prim ajutor -

Cerceii candelabru sunt perfecti pentru zilele de vara, putand fi purtati la o tinuta casual, office sau eleganta. De obicei, cerceii candelabru se realizeaza cu ajutorul unui chandelier, de care sunt prinse diverse lanturi si margele.
Iata, insa, o modalitate mult mai simpla si mai ieftina pentru realizarea unei astfel de perechi de cercei. Avem nevoie doar de zale, tortite pentru cercei si chipsuri de pietre semipretioase.

Materiale necesare:

Pasii de urmat:
1. Pe o za se insira 7 zale, formand primul rand al candelabrului.
2. Pentru urmatorul rand, se folosesc 6 zale, cu care se prind, doua cate doua, zalele din primul rand, astfel: prima za cu a doua, a doua cu a treia, etc.
3. Pentru ultimul rand se folosesc 5 zale, pe care se prind chpsurile de pietre semipretioase.
4. Cele 5 zale prind, doua cate doua, zalele din randul de mijloc.
5. Se adauga tortitele si cerceii sunt gata.

2 comentarii:

arhivare spunea...

este foarte draguta ideea... multumesc

Camila360 spunea...

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Trimiteți un comentariu