Atelier de handmade

- Unelte de prim ajutor -

O problemă cu care m-am confruntat de multe ori în vânzarea de produse handmade a fost modalitatea de plată. Daca ați trimis cel puțin o dată un colet ramburs prin poștă, probabil știți cât de mari sunt costurile percepute pentru un astfel de serviciu. Uneori, clienții nu sunt dispuși să plătească sume între 8-10 ron pentru a primi un colier sau o pereche de cercei. Alteori, nu suntem dispuși să riscăm trimiterea unui colet la o persoană necunoscută, existând riscul de a primi coletul retur.
Cea mai elegantă metodă rămâne plata în avans, prin transfer bancar sau depunerea banilor la ghișeul băncii. Ei... și aici intervine o altă problemă. Ce bancă alegem astfel încât atât clientului, cât și nouă, să ne fie cel mai convenabil?
De obicei, băncile mari ar trebui ocolite într-o afacere mică, întrucât comisioanele percepute sunt ridicate.
La fel, băncile mici, cu puține sedii, greu de găsit, dau destul de multe bătăi de cap unei persoane care trebuie sa depună banii la ghișeu.
Un caz aparte îl reprezinta ING, care, deși are destul de multe sedii răspândite în toată țara, doar câteva dintre acestea prezintă și casierii, astfel ca trebuie găsit tocmai acel sediu din oraș unde se pot depune banii.
Exista câteva bănci unde comisioanele sunt inexistente sau foarte mici. Ele au sedii în majoritatea orașelor din țară, astfel încât sunt accesibile tuturor potențialilor clienți. Dintre acestea putem menționa: Banca Transilvania, CEC Bank, Banca Romanească.
Pentru o mai bună organizare a activității bancare, se poate folosi serviciul de internet banking, care poate fi atașat, opțional, oricărui cont.
Dacă aveți experiențe plăcute sau mai puțin plăcute cu băncile românești, puteți să ni le împărtășiți printr-un comentariu.

3 comentarii:

Anonim spunea...

BRD nu percepe comision la depunerea unei sume de bani intr-un cont deschis la ei

Mihai spunea...

BRD nu percepe comision celui care depune banii, insa percepe comision celui care primeste banii :-).

Cred ca, totusi, cea mai rezonabila solutie ramane coletul cu ramburs, avand in vedere ca omul doreste sa vada mai intai marfa, dupa care sa plateasca (cei care platesc in avans trebuie sa aiba incredere in cel caruia vor plati).

Uite niste calcule:
Plata prin BRD:
- 3 lei comision
- 2-3 lei plicul antisoc

Plata prin Posta:
- 5-6 lei trimiterea coletului + mandatul postal
- 2-3 lei plicul antisoc

Drumul la Posta oricum il faci, indiferent de modalitatea de plata.

Uite aici un tutorial despre trimiterea coletelor cu ramburs: http://www.how-to-do.ro/business/cum-se-trimit-colete-cu-ramburs

Camila360 spunea...

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Trimiteți un comentariu