Atelier de handmade

- Unelte de prim ajutor -

Florile de nailon pot fi uşor recunoscute datorită materialului din care sunt realizate. Pentru acele persoane care nu ştiu despre ce este vorba, sunt acele flori realizate din ciorap / dres.
Arta de a face flori din nailon s-a bucurat de o popularitate scurtă în anii '70, abia în prezent punându-se din nou accentul pe această îndeletnicire. Este uşor să înveţi o metodă care foloseşte instrumente simple şi materiale necostisitoare, obţinând rezultate uimitoare.

Ce materiale sunt necesare pentru a face flori din nailon?
Sârma - este folosită pentru a se face cadrul petalelor. Firul este foarte flexibil şi vine în grosimi diferite: 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30, etc., dar şi în culori diferite.
Sârma pentru tulpină - este folosită pentru a face tulpina florilor. Acestea sunt fabricate din sârme de grosimi diferite şi apoi acoperite cu alb, verde sau maro.
Materialul de nailon - este utilizat pentru realizarea petalelor şi frunzelor. Este acelaşi material care se foloseşte pentru a face ciorapii de damă. Materialul se comercializează într-o culoare, sau în două culori.
Pistile şi stamine - se comercializează deja făcute, în diferite forme şi culori.
Aţă - este folosită pentru a lega petalele pe tulpină

Care sunt instrumentele de bază care se folosesc?
- foarfecă
- cleşte
- forme cilindrice

Paşii pentru confecţionarea unei flori, într-un articol următor.
Credit foto: The art of handmade flower

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu