Atelier de handmade

- Unelte de prim ajutor -


Dacă eşti creator sau pasionat de handmade, şi nu vrei să fii promovat de un şoricel pe un mousepad, ai putea utiliza internetul în avantajul afacerii tale.
Cum?
Începe cu un blog.

Blogurile
Alege un nume explicit pentru blogul tău, care să conţină cuvinte cheie ale afacerii tale, uşor de găsit pe motoarele de căutare. Mai târziu, oricând ai putea transpune blogul pe un web-site.Prin intermediul blogului trebuie să transmiţi informaţia pe care publicul o caută în mod constant. Încearcă să aduci ceva cât mai diferit şi atrăgător cu fiecare postare. La fel de important este să fii activ pe forumuri şi blogurile altora. Efectuează o cercetare pe internet, caută întrebările altora, la care tu ai răspunsul postat pe blogul tău şi nu ai decât să laşi un comentariu cu linkul blogului. Nu e suficient doar să vizitezi alte bloguri, un aport considerabil pentru promovare o vor aduce comentariile tale la postările altora.

Reţelele sociale (Social Media)
Facebook, Twitter, You-tube oferă posibilitatea publicităţii gratuite , relaţionării cu un public larg şi astfel atragerea unui flux important de vizitatori. Nu uitaţi să ataşaţi linkul blogului la profil.

Directoarele gratuite
Un alt pas ar fi listarea blogului în cât mai multe directoare. Cuvintele cheie, etichetele adăugate trebuie să fie cât mai multe şi mai variate, astfel şansele ca blogul tău să fie accesat cresc.

Relaţii publice
Iniţierea şi menţinerea unui parteneriat cu media (reviste, publicaţii on-line) ar fi o cale eficientă de promovare. Învaţă să susţii o declaraţie de presă, poate fi utilă pe viitor !;)


Conversaţiile on-line
Fii cât mai activ pe forumuri sau alte comunităţi on-line. Încearcă să te implici în discuţii şi să aduci soluţii reale. Adresa blogului tău nu trebuie să lipsească la detalii şi semnătură.

Fii Guest Writer!
Încearcă să devii partener cu avansaţii sau chiar profesionalii din breasla ta, publicând articole pe web-situl lor.

Google Analytics
Utilizează eficient Google Analytics sau orice alt counter de trafic pentru a stabili un control asupra traficului de vizitatori pe blogul tău. Pe această cale poţi afla care tehnici de marketing au rezultate. Poţi afla durata vizitelor şi paginile accesate, ceea ce este foarte important pentru a înţelege ce doreşte publicul.

Succes!
Credit foto: www.zazzle.com

8 comentarii:

Anonim spunea...

interesant blogul si mai ales post-ul acesta. marturisesc ca sunt "incepatoare" in ale handmade-ului si una din probleme este inca promovarea. deocamdata blog (http://butterflyeffectjewelry.wordpress.com) si facebook (http://http//www.facebook.com/pages/Butterfly-Effect/166210446823621). oricum, vanzarea de inceput este in cerc restrans, dar sper sa se largeasca pe viitor :)

mihai spunea...

Foarte util articolul...eu sunt un artizan din Cluj si creez podoabe din cupru si pietre semipretioase ...pentru cei interesati : http://hadarugart.weebly.com/

Anonim spunea...

Mulţumesc mult pentru aceste ponturi. Şi eu sunt la început în handmade şi sunt fericită pentru că azi am avut primele mele vânzări. N-au fost sume mari, dar satisfacţia e imensă. Pentru cei interesaţi: https://www.facebook.com/pages/C%C4%83su%C5%A3a-Cu-Vise/269029919904346
Căsuţa Cu Vise

Anonim spunea...

Multumim pentru tips! Abia acum am inceput si eu si mai am de invatat. Asta ar fi inceputul: https://atelieruldoinei.wordpress.com/ Sporuri!

cojanu raluca diana spunea...

Foarte interesant !.Broderie perosonalizata.
https://www.facebook.com/cojanu.ralucadiana

Coliere spunea...

Scurt si la obiect

Ioa Ioana spunea...

Pare simplu, dar in realitate e foarte greu. Muncesti din greu la obiecte, apoi muncesti dublu sa le promovezi....daca mai ai timp ....
https://by-ioana.blogspot.ro/
https://www.facebook.com/Rucodelii-1585657458216686/?modal=admin_todo_tour

Lilian Nikky spunea...

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

Trimiteți un comentariu